Anna-Kristiina Mikkonen

Anna-Kristiina

banneri 2

Olen 34-vuotias aktiivinen vaikuttaja. Teen työtä osaamisella, lujalla tahdolla ja suurella sydämellä!

Koulutus luo tasa-arvoa ja työ luo hyvinvointia.

Palkkatyössäni toimin Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerinä ja edunvalvon opiskelijoiden asioita. Luottamustoimistani merkittävimmät ovat Savonlinnan kaupunginvaltuuston puheenjohtajuus, Etelä-Savon maakuntallituksen varapuheenjohtajuus ja Oopperajuhlien hallituksen varapuheenjohtajuus.

Työurani aikana olen jakanut postia, tehnyt projektitöitä sekä työskennellyt Euroopan parlamentissa. Puhun ja kirjoitan sujuvasti ruotsia, ranskaa ja englantia. Minulla on jatko-opinto-oikeus tohtorin tutkintoon. Harrastan kuorolaulua, pianonsoittoa, ristikoita, puutarhanhoitoa ja astangajoogaa. Olen ortodoksi.

Minulle tärkeitä arvoja ovat:

Työ. Oikeudenmukaisuus. Tasa-arvo. Vapaus.