Anna-Kristiina Mikkonen

Suositukset

Lainaus

Lauri Ihalainen

Anna-Kristiina Mikkonen on arvopohjainen tulevaisuuden rakentaja. Anna-Kristiinalla on vankka ja tuloksellinen kokemus yhteiskunnallisena päättäjänä muun muassa kuntapäättäjänä. Anna Kristiinalla on myös politiikassa tärkeä taito: kyky kuunnella ja myötäelää ihmisten arjen asioissa. Eduskunta tarvitsee Anna-Kristiinan kaltaisia vastuunkantajia.

Lainaus

Janne Laine

Olen työskennellyt Anna-Kristiinan kanssa erityisen tiiviissä yhteistyössä hänen toimiessaan kaupunginvaltuustomme puheenjohtajana. Hänelle on kehittynyt monipuolisia luottamustehtäviä hoitaessaan erinomaisen laajat yhteiskuntasuhteet. Olen monta kertaa nähnyt, miten hän pystyy hoitamaan kaupungin edunvalvontaa tuloksekkaasti osaamisensa, asiantuntemuksensa ja yhteistyöverkostojensa avulla.

Lainaus

Tuomo Meriläinen

Anna-Kristiina on avoin, lämmin ja helposti lähestyttävä persoona. Hänen kanssaan työskennellessä voi luottaa siihen, että asiat viedään sovitulla tavalla loppuun saakka. Politiikan on seurattava aikaansa ja uudistuttava yhteiskunnan myötä. Siihen tarvitsemme todellisia osaajia nuoruuden tuomalla draivilla. Anna-Kristiina on paras mahdollinen henkilö tällaiseen työhön ja Suomen Eduskunta on siihen paras mahdollinen paikka.

Lainaus

Susanna Huovinen

Olen oppinut tuntemaan Anna-Kristiinan tunnollisena ja asioihin perehtyvänä vaikuttajana. Lisäksi hän on empaattinen ja aatteelinen nainen, jonka kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä.

Lainaus

Pirkko Ruuskanen Parrukoski

Anna-Kristiina tuntee ihmisten arjen ja uskaltaa toimia hyvän elämän puolesta. Päätöksentekokyky, epävarmuuden sieto ja oivaltava lähimmäisyys  ovat Anna-Kristiinan  toiminnan ytimessä. On rikastuttavaa toimia ihmisen kanssa, jolle pienikin asia on riittävän suuri silloin, kun on kyse ihmisen hyvinvoinnista. Anna-Kristiina on kolmekymppinen, joka pystyy toimimaan ylisukupolvisesti. Tahtonainen, jossa on virtaa myös silloin, kun joudutaan tekemään ikäviä ratkaisuja. Anna-Kristiinassa arvostan avoimuutta ja arvovaltaa, lujuutta ja leppoisuutta, tietoa ja kokemusta.

Lainaus

Kalevi Niemi

Anna-Kristiina on nuoren sukupolven vaikuttaja, koulunsa käynyt ja kansainvälinen, mutta myös arvoistaan kiinni pitävä. Koulutuskysymykset ja alueen elinvoima ovat hänelle tärkeitä. Olen oman työni kautta nähnyt, kuinka AK oikeasti paneutuu asioihin ja vie niitä eteenpäin.

Lainaus

Antti Rinne

Anna-Kristiina on asioihin perehtyvä, avoin ja helposti lähestyttävä, kansainvälinen nuoren sukupolven vaikuttaja, joka on toiminut jo 10 vuotta kunnallispolitiikassa alueensa asiantuntijana. Koulutus ja työelämän oikeudenmukaisuus ovat AK:lle tärkeimmät teemat. Eduskunta tarvitsee Anna-Kristiinan kaltaisia vastuunkantajia ja positiivisia tekijöitä Kaakkois-Suomesta.