Anna-Kristiina Mikkonen

Suosituksia

“Olen oppinut tuntemaan Anna-Kristiinan tunnollisena ja asioihin perehtyvänä vaikuttajana. Lisäksi hän on empaattinen ja aatteelinen nainen, jonka kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä.”

Susanna Huovinen

peruspalveluministeri

.

“Anna-Kristiina tuntee ihmisten arjen ja uskaltaa toimia hyvän elämän puolesta. Päätöksentekokyky, epävarmuuden sieto ja oivaltava lähimmäisyys  ovat Anna-Kristiinan  toiminnan ytimessä. On rikastuttavaa toimia ihmisen kanssa, jolle pienikin asia on riittävän suuri silloin, kun on kyse ihmisen hyvinvoinnista. Anna-Kristiina on kolmekymppinen, joka pystyy toimimaan ylisukupolvisesti. Tahtonainen, jossa on virtaa myös silloin, kun joudutaan tekemään ikäviä ratkaisuja. Anna-Kristiinassa arvostan avoimuutta ja arvovaltaa, lujuutta ja leppoisuutta, tietoa ja kokemusta.“

Pirkko Ruuskanen Parrukoski

Suomen Setlementtiliitto ry

Seniori- ja vanhustyön toimialajohtaja

.

”Anna-Kristiina on nuoren sukupolven vaikuttaja, koulunsa käynyt ja kansainvälinen, mutta myös arvoistaan kiinni pitävä. Koulutuskysymykset ja alueen elinvoima ovat hänelle tärkeitä. Olen oman työni kautta nähnyt, kuinka AK oikeasti paneutuu asioihin ja vie niitä eteenpäin.”

Kalevi Niemi

Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy

vararehtori, kehitysjohtaja

.

”Anna-Kristiina on asioihin perehtyvä, avoin ja helposti lähestyttävä, kansainvälinen nuoren sukupolven vaikuttaja, joka on toiminut jo 10 vuotta kunnallispolitiikassa alueensa asiantuntijana. Koulutus ja työelämän oikeudenmukaisuus ovat AK:lle tärkeimmät teemat. Eduskunta tarvitsee Anna-Kristiinan kaltaisia vastuunkantajia ja positiivisia tekijöitä Kaakkois-Suomesta.”

Antti Rinne

valtiovarainministeri

SDP:n puheenjohtaja